De elektrische fiets is populairder dan ooit. Een elektrische fiets is voorzien van trapondersteuning, ook wel bekend als e-bike. Elektrische fietsen zijn er in diverse modellen. Eén van de populairste e-bikes onder ouders is de moederfiets.

Elektrische moederfietsen hebben een groot voordeel ten opzichte van normale moederfietsen. Door de elektrische trapondersteuning fietsen deze alsof je altijd wind in de rug hebt. Elektrische moederfietsen zijn voorzien van een motor in het voorwiel en een accu onder de bagagedrager. Door de trapondersteuning maken elektrische moederfietsen het ouders een stuk gemakkelijker. Boodschappen doen, kinderen naar school brengen of gewoon een fietstocht maken: op een elektrische moederfiets van Stella wordt dit een fluitje van een cent!

Veiligheid voorop

In de dagelijkse hectiek van je gezin moet je kunnen vertrouwen op je moederfiets. Je kind is je dierbaarste bezit en daarom wil je extra veilig fietsen. De moederfiets is hier speciaal voor ontworpen.

Een moederfiets kenmerkt zich in meerdere aspecten ten opzichte van een gewone elektrische fiets. Een moederfiets van Stella heeft een ruimere instap, waardoor je gemakkelijk op- en af stapt, ook met een kinderstoeltje aan het stuur. Een moederfiets is voorzien van een stuurslot, zodat het stuur niet kan omklappen als je je kindje in het zitje plaatst. Tot slot heeft een moederfiets een bokstandaard, een dubbele standaard die de fiets behoed voor omvallen. Zo plaats je je kindje veilig op de fiets. De bagagedrager is extra stevig, zodat een Bobike kinderzitje veilig gemonteerd kan worden.

Comfortabel fietsen

Wanneer je begint met fietsen, bepaalt een sensor de mate van ondersteuning. Hierdoor wordt fietsen met kinderen en zelfs met boodschappen, een fluitje van een cent! Het steuntje in de rug zal de dagelijkse bezigheden makkelijker maken en met de elektrische ondersteuning zullen de afstanden gevoelsmatig korter zijn. Zo bereik je zorgeloos en snel je plaats van bestemming!

Waar koop je een goede elektrische mamafiets?

Elektrische moederfietsen zijn te koop bij een e-bike specialist en online. Stel je weinig eisen aan een elektrische moederfiets en is de prijs het belangrijkste? Dan is online aanschaffen een goede optie. Hou er wel rekening mee dat veel online aanbieders de elektrische moederfiets als “bouwpakket” afleveren. Je moet de fiets zelf afmonteren. Bevalt de elektrische moederfiets je om een of andere reden je niet? Dan moet je zelf zorgdragen om de fiets te retourneren. Ons advies is om een e-bike specialist te bezoeken en je hier de elektrische moederfietsen te bekijken. Je bent hier verzekerd van kwaliteit en service bij onderhoud.