Ik ben sinds kort gaan wonen in een kraak woning. Hier moet dan ook veel aan gedaan worden. De enige reden dat ik het heb gekocht is omdat het goedkoop was en het veel potentie heeft. Ik had een visie voor me hoe zo een huis zo mooi kan worden. Wanneer je het ziet kan elk huis mooi worden. Met wat hulp van vrienden en familie kan het een prachtig huisje worden. Hierbij moet ik natuurlijk ook wel vakmensen nodig. Zeker wanneer het gaat om de elektriciteit. Er is al een meneer langs gekomen of het huis bewoonbaar was. Hij zei dat er een hele hoop gedaan moet worden wil dit bewoonbaar zijn. Maar dat is geen probleem voor mij. Het harde werk houd je natuurlijk ook lekker bezig.

Mijn visie

Hoe ik het huisje voor me zie is als volgt. Ik zie een mooie laminaatvloer voor me. Met een witte en blauwe muur. Aan de wanden komen moderne foto’s te hangen. De bank staat bij het raam met er tegenover de tv. Een casual stoel om het wel levendig te houden in de zitkamer. Aan de andere kant van de woonkamer komt een eettafel te staan met stoelen. Een ronde eettafel wil ik daar plaatsen. Een klein schattig keukentje met een goed fornuis. Aan de wand bij de eettafel is een kast hier kan ik mijn spullen in kwijt. Aan de andere want een open kast waar je leuke dingen neer kan zetten. Op deze manier wordt het huis niet saai. Over de slaapkamers moet ik nog na gaan denken. Maar ook daar wil ik dat er laminaat ligt, mooie foto’s aan de wanden en wit geverfde wanden. En voordat ik het vergeet, gordijnen die crème wit zijn.

De beste aankoop

Maar wie gaat het laminaat neerleggen? Hier heb ik al onderzoek naar gedaan gelukkig. En hiervoor heb ik dan ook de perfecte oplossing. Ik ging opzoek naar het perfecte bedrijf door middel van deze woorden in te vullen: laminaat inclusief leggen specialist de laminaat expert. Zo kwam ik terecht op de-laminaatexpert.nl. Hier vond ik hoge kwaliteit laminaat tegen een mooie prijs. Ze zijn gespecialiseerd in het leggen van laminaat en ze werken snel. Op deze manier hoef ik niet zelf heel lang te klungelen tot het laminaat eindelijk ligt. Het moet natuurlijk wel perfect en mooi liggen, zo een perfectionist ben ik wel… Het handigst van de site vond ik vooral dat je verschillende pakketten kon kiezen namelijk basic, comfort of premium. Dit was toch wel de voordeligste aankoop die ik heb gedaan voor mijn kraak huisje!