Altijd leuk, mijn zus gaat trouwen en ik krijg een hele lijst met dingen die ik voor haar bruiloft zou moeten regelen. Ik heb expres de rol van ceremoniemeester afgewezen maar vooralsnog word ik flink aan het werk gezet. Nou ja, het is voor het goede doel.

 

Regelen kost tijd, heel veel tijd

Nu heb ik de lijst voor me liggen waarbij ik dus kan afvinken in het hokje naast de opdracht (ja echt ze is compleet doorgeslagen wat betreft het plannen en het regelen van haar mooiste dag) met daarop taken waarvan ik niet eens wist dat dat allemaal bij een bruiloft hoort.
zo moet ik de bakker bellen voor de lunch van de dag gasten, moet ik er voor zorgen dat de hond zijn stropdas krijgt waarvoor ik minimaal 45 min in de auto voor moet zitten om dat ding te halen en ik moet vlaggen bestellen.

Wat voor een vlag dan?

Mijn zus heeft aangegeven dat zij het heel erg leuk zou vinden om een aantal vlaggen rondom het huis te plaatsen en op de huwelijkslocatie te kunnen ophangen. Ze wil een witte vlag met daarop de namen van mijn zus zwager en trouwdatum. Ze twijfelt of de naam van de hond nog onderaan geplaatst moet worden, maar dat hoor ik aan het einde van de middag nog wel even van haar.

 

Ontwerpen en verzenden

Via google kwam ik bij een bedrijf uit wat mij wel trok, waarom? Het zag er allemaal heel erg simpel uit. Ik kan makkelijk op de website aangeven wat voor maten ik wil, hoeveel stuks ik graag zou willen afnemen en wat er ├╝berhaupt op de vlaggen gedrukt moest worden.
Oh ja ik kan ook kiezen wat voor materiaal ik wil en dat soort zaken, geen verstand van. Even de stoute schoenen aangetrokken en het bedrijf gebeld die mij vriendelijk te woord stond en mij goed heeft geholpen met het maken van het keuze materiaal en voormaat. Ik heb geen idee wat normaal is voor dit soort gelegenheden namelijk.

Bedrijfsvlag? Nee mevrouw vandaag even niet

Nee mevrouw, het is voor een bruiloft van mijn zus die heel erg graag wil dat heel de straat kan zien dat zij gaat trouwen met haar jeugdliefde, en dat ze een hond heeft die Karel heet.
Het was mij dus al snel duidelijk dat vlaggen zoals deze voornamelijk door bedrijven worden besteld. Mevrouw moest erg lachen om mijn uitleg en gaf aan dat zij dit niet heel erg vaak mee maakt, dit soort bestellingen. Nou, dat is toch een leuk compliment. Eigenlijk is mijn zus, nou ja ik eigenlijk, best origineel met dit idee.Mijn zus heeft inmiddels besloten dat de hond ook op de vlaggen mag. Eind goed, al goed.