De moeder van tegenwoordig heeft het super druk. Ze vervult op een dag enorm veel taken en klaagt hierbij nauwelijks. Je mag jezelf dus best wel even goed in het zonnetje zetten. Koop bijvoorbeeld een mooi pronkstuk voor jezelf. Gewoon, omdat je het verdient. Kies voor een mooi designer item, bijvoorbeeld van het merk Gucci. Gucci staat voor kwaliteit, luxe en vernieuwing. Elk item van Gucci is tot in de detail uitgedacht. En dit is te zien! Gucci voegt ieder seizoen weer prachtige en herkenbare items toe aan hun collectie. Als mama straal je zelfverzekerdheid en klasse uit met een van deze items.

Tassen

Gucci heeft enorm mooie tassen, van groot tot klein. Vaak zijn ze herkenbaar door de ‘G’ of ‘CG’ van Gucci, de iconische bij of vlinder of de ronde slang. Ook zijn er tassen met het Gucci logo over de hele tas of in de gehele voering bedrukt. De tassen van Gucci kenmerken zich ook door de opvallende (velvet-)stofjes, kleuren en vormen. Elke tas is een waar collectors item. Verwen jezelf met een mooie avondtas, als de ‘Borsa Bamboo’ tas in het zwart met een opvallend hengsel met diamantjes. Zoek je een groter exemplaar? Kies dan bijvoorbeeld de tas met de iconische glittervlinder. De tassen zijn goed te combineren met een paar mooie schoenen.

Schoenen of slippers

Over schoenen gesproken, Gucci maakt ook ware pareltjes voor aan je voeten. Een bekend exemplaar zijn de witte gympen met de iconische groen/rood/groene ‘vlag’ in het midden. Hierop zijn verschillende varianties gemaakt, zoals met klittenband of glitters. Ook heeft Gucci opvallende laarsjes, pumps en slippers. Wil je echt uitpakken qua schoenen, kies dan voor de Gucci loafers met bont en suède. Er zijn zelfs varianties met bloemenprint of glitter! Dit is wel voor de echte durfal mama’s. Voor diegene die wat rustig aan willen doen qua schoenen, zijn er de Gucci sandaaltjes met een strikje in de iconische kleuren van Gucci.

Riemen

Gucci items heb je helaas niet voor een paar tientjes. Het zijn echte investeringen. Wil je jezelf dus wel verwennen met een mooi Gucci pronkstuk, maar wil je niet kromliggen? Een Gucci riem is mooi én elegant. Gelukkig liggen de prijzen van deze riemen wat lager. Gucci heeft riemen van verschillende formaten en lengtes. Vaak wordt het gekenmerkt door het gouden ‘CG’ van Gucci. Deze letters zijn er ook in verschillende varianten, als verschillende kleuren of een parelversie. Voor de mama’s die meer willen opvallen, zijn er riemen van bijvoorbeeld slangen of bloemetjes erop bedrukt.