Wanneer je een kindje verwacht, heb je daar een voorstelling bij. Van zo’n schattig meisje met krullen of een stoer jongetje met stekeltjes. Dat meisje speelt, in jouw gedachten, natuurlijk altijd binnen met haar theeserviesje en de poppen. En dat jongetje, nou, zelfs voor hij geboren is, is hij in jouw hoofd alvast een echte rauwdouwer. Maar je hebt het niet voor het zeggen. Dus… vraag je Bruder speelgoed én poppen. En taalt je zoon of dochter niet naar de poppen? Dan doe je die weer van de hand. Het Bruder speelgoed echter, dat zet je natuurlijk ergens mooi neer. Het blijven schitterende items, ook als je er alleen maar naar kijkt.
Bruder speelgoed

Denk niet in hokjes: Bruder speelgoed is voor iedereen

Want wist je dat er zelfs veel volwassenen zijn die niet kunnen wachten tot De Boer Drachten weer nieuw Bruder speelgoed op de site heeft staan? Dat is niet zonder reden. Het speelgoed van Bruder is mooi, stevig, van metaal en duurzaam. De modellen zijn zeer goed nagebouwd van de echte, grote apparaten. Vandaar dat je ook op veel boerderijen dit speelgoed zult vinden. Al dan niet gebruikt als speelgoed. Want zeg nou zelf, hoe gaaf is het om online bij De Boer Drachten een exacte kopie te vinden van de landbouwvoertuigen waarmee je zelf werkt?

Binnen én buiten spelen met Bruder

Hoe leuk is het om buiten te spelen met het speelgoed van Bruder? In de zandbak of in het gras? Lekker nadoen wat papa en mama doen op de boerderij? Je kunt met dit speelgoed alle kanten op. Het blijft mooi en misschien wordt het nog wel mooier door het gebruik. Hier een klein butsje van de verf af en daar een deukje… net als de echte apparaten waarmee gewerkt wordt. Maar ook als papa of mama wegwerkers zijn is dit leuk speelgoed. Een dieplader wordt echt niet alleen op de boerderij gebruikt.

Kies ook de uitbreidingssets erbij

Het gaat bij dit speelgoed al lang niet meer om alleen de apparaten, tractoren en combines. Je kunt er nu een complete boerderij bij aanschaffen. Want wat denk je van paarden, een omheining om de paarden te laten lopen, een paardentrailer en natuurlijk een jeep om die trailer achter te hangen? Alles kan met Bruder. Je zult zien dat dit speelgoed jarenlang speelplezier oplevert. Voor je het in de gaten hebt, zit je samen met je kind in de zandbak om zand te verplaatsen, gewassen in te zaaien en hooibalen te maken.