Ineens is het zover. Iedereen om je heen begint te settlen. De mensen waarmee je vroeger buitenspeelde, waarmee je bent opgegroeid, waarmee je altijd jong was – en dacht te blijven – beginnen ineens aan het échte leven, en de eerste bruiloften en babyshowers staan gepland in je agenda. Zo’n babyshower kan heel overweldigend zijn als je er nul ervaring mee hebt, en je zelf nog niet klaar bent om al aan dat deel van je leven te beginnen. Je wil natuurlijk blij zijn voor de mensen om je heen, maar het gevoel dat de tijd ook voor jou begint te dringen is niet fijn. Om jevan die gedachte af te leiden, storten we ons even op wat nu belangrijk is – wat koop je voor cadeautje? Lees hier de beste tips!

Cadeau voor de ouders?

We beginnen met een belangrijke tip, die vooral veel wordt vergeten door mensen die zelf nog niet met baby’s en dergelijke bezig zijn. Wat namelijk een enorme pet peeve is van vele ouders en ouders-to-be is dat ze, zodra er een baby op komst is of al geboren is, alleen nog maar cadeaus voor de baby krijgen. Ook op hun eigen verjaardag, met de feestdagen, noem maar op. Nou is een babyshower hét evenement waar je daar nog wel mee weg komt, maar als je de nieuwe kersverse ouders écht blij wil maken verras je ze met een etentje samen voor als de kleine er is, en bied je jezelf meteen aan als oppas! Of bijvoorbeeld een dagje sauna voor de moeder, zodat ze even kan ontsnappen van het gehuil en de vieze luiers.

Zwitsal!

Misschien een wat voor de hand liggende keus, maar als je écht geen andere ideeën hebben zit je hiermee in ieder geval altijd goed. Want wie denkt aan baby’s, denkt aan Zwitsal! Die heerlijke geur is zo typerend voor al het mooie van baby’s dat eigenlijk iedereen er wel blij van wordt. En de keuze is reuze: verzorgende creme, shampoo, haarlotion, billendoekjes. Zelf luchtverfrisser en wasmiddel is tegenwoordig in de vertrouwde Zwitsal geur verkrijgbaar! En ook voor de moeder zelf heb je speciale cremes om de huid zacht en flexibel te houden. Met een Zwitsal cadeau zit je dus eigenlijk altijd wel goed. Als je toch met iets meer persoonlijks wil komen kun je er ook een soort giftbox van maken. Een mandje vol met Zwitsal-essentials, zoals billendoekjes, creme en shampoo, met daarbij bijvoorbeeld een leuk knuffeltje of kaartje. Zo spring jouw cadeau er toch uit, zonder dat je echt veel over baby’s hoeft te weten. Dat moment komt later wel!