Goede ondersteuning

Heb jij een maatje meer, of van moeder natuur een beetje meer gekregen? Dan zul je gemerkt hebben dat je niet altijd kan slagen in de winkels van de bekende lingerieketens. Maar dat wil niet zeggen dat je dan terecht hoeft te komen in onooglijke, degelijke bh’s, die niet bij je stijl, je leeftijd en je wensen passen. Ook jij wil goede ondersteuning voor je borsten, waar je met recht trots op mag zijn. Ze in optimale conditie houden en op zijn mooist laten uitkomen. Sexy, vrouwelijk of elegant, je lingerie hoort bij je kledingstijl.

Wat natuurlijk ook geldt voor je slip, en je hemdje. Voor je zelfvertrouwen is het fijn om te weten dat onder je kleding ook alles bij je past en fijn draagt. De oplossing voor jou is waarschijnlijk lingerie die op jouw lijf gemaakt is, grote maten lingerie. Rekening houdend met het gewicht van een grote cupmaat, de ronde vormen van je billen en heupen. Wil je je kleding mooi glad laten vallen, is corrigerend ondergoed een goede keuze. Net een beetje strakker en gladder waardoor dat fijne jurkje met de soepele stof prachtig valt over je vrouwelijke vormen, die zo zeker gezien mogen worden.

Sexy en comfortabel

Misschien moet je eens aan een corselet denken. Denk niet aan vroegere tijden toen vrouwen compleet ingesnoerd werden met een corset, soms zo strak dat ze nauwelijks meer konden ademen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dat wat ouderwetse woord kent nieuwerwetse uitvoeringen, de corselet of body genaamd zijn, die verleidend kunnen zijn, of juist onzichtbaar. In huidkleuren te verkrijgen maar ook in opvallend rood, nachtblauw, wit en zwart. Met kant of juist niet. Er is veel keuze in de grote maten lingerie. Als je toch aan het shoppen bent, zoek dan meteen die te gekke bikini uit. Ook voor het maatje meer.

Een corrigerende slip bestaat ook. Deze komt goed van pas om je bilcontouren te stroomlijnen voor je lievelingsspijkerbroek. Hebben een shaping effect voor je buik, waardoor je bovenkleding ook weer beter uitkomt. Vanzelfsprekend kun je ook hiervoor weer kiezen voor diverse kleuren en belijningen, kiezen voor slips die een perfecte match vormen met je BH. Een combi die zorgt voor zelfvertrouwen, een stralende buitenkant door een onzichtbaar laagje ondergoed. In de slaapkamer kun je die bovenlaag met een gerust hart van je af pellen, of laten pellen. Wat er onder zit, mag immers gezien worden. Het licht hoeft echt niet uit.